top of page
  • amiras05

Aqualand med nya vänner

Idag har varit en otrolig dag! Jag umgicks för första gången med en mycket trevlig grupp ungdomar. Även fast jag mest bara lyssnade på vad de sa kände jag mig aldrig utanför eller bortglömd. De fick mig att känna mig välkommen ändå, och fast de nästan inte kunde prata någon engelska så försökte de ändå med alla möjliga medel få mig att förstå!


Idag, 29 aug, har jag spenderat dagen på en stor vattenpark i Frèjus som heter Aqualand. Jag var där med Inês, hennes kusin Ghalia (19 år) och hennes kompis Etienne (17 år). Det var väldigt roligt för det var längesen jag över huvud taget var på en nöjespark av något slag. Först åkte vi en massa attraktioner, både själva och i par. Sen åt vi lunch på ett mysigt picknickställe innan vi återvände till att stå i köer, äntligen vara uppe, hålla i för kung och fosterland, få vatten i näsan, le ändå för att man har kul och repeat. Efter ett tag gick vi till poolerna istället. För att chilla lite, tänkte jag sådär spontant, men nej. För dessa pooler var stora och de hade vågor som vi simmade och dykte i. Jag blev också ikastad en del gånger...


När jag kom hem serverades en mycket fin pasta carbonara med parmesan. Efter det, vid 21-tiden, gick jag ut på en promenad med Virginie och hennes mamma Madeleine. Vi gick förbi en Gelateria i Saint-Raphaël och jag tog med mig en boll passionsfrukt till bryggan där vi sen satt och åt. Jag kände mig bara väldigt lugn just då.

Kl 22:30 såg vi på ett vackert fyrverkeri.

På vägen hem gick jag frivilligt först för att komma ihåg vägen. Det gick förvånansvärt bra ändå! Jag har faktiskt börjat känna mig lite hemma här nu.


À plus!166 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En god jul<3

Commentaires


bottom of page