top of page
vinter .JPG

Salut!

Jag åker på utbyte till Frankrike med hjälp av Rotary Mariehamn som sponsrar min resa. Min tacksamhet för alla som har och kommer att hjälpa mig under året är obeskrivlig. Tänk att just jag har fått den här möjligheten, att vara med om ett oförglömligt år i ett främmande land!

Lite om mig

Min största dröm som liten var att bli artist, sångerska, musiker, konstnär... någonting som skulle tillåta mig att skapa och leva. För jag älskar att leva och uppleva. Mitt sinne fylls av energi när jag simmar i havet, springer på en åker eller bara sitter och snackar, om ingenting och allting, med en vän.

När jag sitter själv i skogen, lutad mot ett träd, och sjunger för mig själv känner jag mig som mest närvarande. Jag har alltid sjungit och än idag är en av de värsta sakerna med att vara förkyld att jag inte får sjunga då. Det är liksom mitt sätt att uttrycka mig. Dans, konst, kläder och smink är andra sätt jag älskar att uttrycka mig på.

 

Just nu är min plan för framtiden att bli en inredningsarkitekt! Det passar mig perfekt då både min mattehjärna och min kreativa och sociala sida får ta plats. Det jobbet är heller inte knutet till en viss plats så jag har friheten att jobba över hela jorden om jag så skulle vilja! En dröm skulle ju såklart vara att jobba som inredningsarkitekt i Paris. Bara tänk hur idylliskt det skulle vara! Och jag kommer några steg närmare den drömmen i och med mitt utbyte,

 

Jag tror att mina vänner skulle beskriva mig som extrovert, glad och spontan samt inkännande, omtänksam och kärleksfull. Och fast jag ser mig själv som stark och modig är jag också ganska känslosam och jag har lätt till gråt, i både positiva och negativa kontexter. Det gillar jag med mig själv.

Jag är säker på att jag kommer att komma tillbaka till Åland som en bättre och större människa. Enligt före detta utbytesstudenter kommer jag växa både mentalt och på bredden under året och jag ser fram emot båda :)

Kontaktuppgifter

Hör av dig till mig om du har frågor eller funderingar!

amiras05@icloud.com

@amirascottt

+358 406 588 943

email-png-icon-free-download-732604.png
instagram_logo_icon_172387.png
whatsapp logo.png
bottom of page